Förbättra avkastningen på ditt pensionssparande!

2005-09-26
 
Vill du ha hjälp att förvalta ditt pensionssparande? Vi erbjuder nu en unik tjänst som kan förbättra avkastningen på ditt försäkringssparande.
 
-Har du ditt pensions- och försäkringssparande i olika fonder?

-Har du många olika försäkringar/konton med pengar från olika arbetsgivare och försäkringsbolag?

-Har du varken kunskap eller tid att engagera dig och byta fonder?

I så fall kan vi hjälpa dig! Nu kan du enkelt överlämna förvaltningen av samtliga fonder i samtliga försäkringar i samtliga banker och försäkringsbolag som du har. Bestäm själv vilken risknivå du vill ha och överlåt därefter förvaltningen till en helt oberoende förvaltargrupp. Enkelt och bekvämt med möjlighet till en mycket bra avkastning.

Försäkringsplan har slutit ett samarbetsavtal med Nordisk Fondservice. Nordisk Fondservice är en oberoende placerare som inte är bunden till någon bank eller försäkringsbolag. Företaget har sedan starten för sex år sedan slagit världsindex med hela 78 procent. Alltså i genomsnitt 13 procent bättre avkastning varje år!

Skillnaden på den här förvaltningen och annan s.k. diskretionär förvaltning är att Nordisk Fondservice kan placera om samtliga fonder till räntefonder i tider då börsen går dåligt trots att du valt en risknivå med 100 procent i aktiefonder. Du får också en och samma förvaltare till alla dina försäkringskonton oavsett var de finns.

Skillnaden på den här förvaltningsformen och en fond i fond är att Nordisk Fondservice har hela utbudet av bankens och försäkringsbolagets fonder. En fond i fond placerar det mesta i bankens eget fondutbud och väljer bara en liten del i externa fonder. Nordisk Fondservice kan även omplacera till 100 procent i räntefonder när börsen går dåligt. Det sker aldrig i en fond i fond.

Kontakta oss på Försäkringsplan för mer information!

OBS! Att investera i fonder innebär alltid en risk. Värdepappersmarknaden går upp och ner. Pengar som placeras i fonder kan såväl öka som minska i värde.



Related Links :Cheap Oakley Sunglasses Cheap Ray Ban Sunglasses Cheap Oakley Sunglasses replica oakley sunglasses Mac Makeup Wholesale audemars piguet replica watches Ralph Lauren Outlet UK Replica Red Bottoms